Tájékoztató a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” ügyfelei számára ügyintézés szüneteléséről

Hírek, közzétételek

Tájékoztató a Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." ügyfelei számára ügyintézés szüneteléséről

A Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) tájékoztatja a Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a."ügyfeleit, hogy költözés miatt az ügyintézés 2016. október 3-21. napja között szünetel.

A Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." központi ügyintézését biztosító irodája és székhelye új helyre költözik. A költözés miatt 2016. október 3-21. napja között ügyintézésre nincs lehetőség az új iroda infrastrukturális kialakítása és a háttérrendszerek (telefon, internet, számítógépes hálózat) felállításáig. 2016. október 24-től az ügyintézés először csökkentett módban, majd 2016. október 31-től teljes üzemmódban indul újra.

Felhívjuk a Tisztelt ügyfelek figyelmét, hogy a fenti leállási időszakban az e-mailek fogadása szünetel. A Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." munkatársai az info@budacash.hu e-mail címen, a számítógépes rendszer újra indulása után, beérkezési sorrendben fognak tudni válaszolni.

A Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." a fenti időszakban kizárólag postai úton tud bármilyen küldeményt, közlést befogadni, a meg nem érkezett e-mailekből eredő bármilyen panaszt, követelést erre tekintettel nem áll módjában elfogadni.

A Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." új címe 1071 Budapest, Damjanich utca 11-15. lesz. Az e-mail és a telefonos elérhetőségek a költözést követően változatlanok maradnak.

Ezen átmeneti időszak alatt a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. megerősített telefonos ügyfélszolgálattal áll rendelkezésre a Buda-cash ügyfelei számára, továbbá biztosítja a postai küldemények átvételét és feldolgozását.

A Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. postázási címe  1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78., e-mail elérhetősége info@psfn.hu, ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 1 321 0116.

A Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a." munkatársai és a felszámoló mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatközlési tevékenység, és a vagyonkiadás mielőbb zökkenőmentesen folytatódhasson.

Tisztelettel:
Buda-Cash Brókerház Zrt."f.a."

Vissza
­