Tájékoztatás az ügyfelek részére az egyenlegközlés megkezdéséről

Hírek, közzétételek

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” megkezdte a 2015. március 4.-i napvégi állapotnak megfelelő ügyfél-egyenlegközlők, valamint az azzal kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatást nyújtó kísérőlevél megküldését ügyfelei részére.

Az egyenlegközlő tartalmáról Tisztelt Ügyfeleink kétféleképpen szerezhetnek tudomást, attól függően, hogy szerződéskötés során milyen értesítési módot választott.

Azon Tisztelt Ügyfeleink, akik igénybe vették a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” internetes honlapján biztosított, egyedi jelszóval védett tárhely szolgáltatást (Ügyfélkapu), az egyenlegközlőt az Ügyfélkapura történő belépéssel tudják elolvasni. Amennyiben nem ismeri az Ügyfélkapus azonosítóját és/vagy jelszavát, a Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” telefonos ügyfélszolgálatán tud segítséget kérni.

Azon Tisztelt Ügyfeleinknek, akik nem rendelkeznek Ügyfélkapus hozzáféréssel, az egyenlegközlőt postai úton fogjuk megküldeni a nyilvántartásunkban szereplő levelezési címre.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a közölt egyenlegközlőkkel kapcsolatos esetleges észrevételét – az eltérés okát igazoló dokumentumokkal – legkésőbb 2015. április 24. napjáig jelezhetik kizárólag postai úton. Észrevétel hiányában az egyenlegközlőben foglaltak elfogadottnak tekintendőek.

Tisztelettel:

Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.”

Vissza
­