A Buda-Cash felszámolója felülvizsgáltatja a vagyonfelmérés eredményét

Hírek, közzétételek

A Buda-Cash felszámolója felülvizsgáltatja a vagyonfelmérés eredményét

Megállapítást nyert, hogy a BUDA-CASH ügyfélvagyon vizsgálatára vonatkozó külső szakértői jelentése olyan téves megállapításokat tartalmazott, amelyek indokolttá tették, hogy a felszámoló teljes körű felülvizsgálatot kérjen szerződéses partnerétől. A felszámoló a BEVA-t erről soron kívül tájékoztatta, a felülvizsgálat legkésőbb 2016. március 11. napjáig lezárul.

A Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.” (BUDA-CASH) felszámolója tájékoztatja a BUDA-CASH ügyfeleit, hogy a 2015. december 23. napján közzétett adatok alapjául szolgáló külső szakértői jelentés olyan téves megállapításokat tartalmazott, amelyek egyes kiadási arányszámokat érinthetnek. Erre figyelemmel a felszámoló teljes felülvizsgálatot rendelt el szerződéses partnerénél.

Tekintettel arra, hogy e felülvizsgálat érintheti egyes ügyfeleknek a hiányzó vagyonelemei után járó kártalanítás összegét is, a felszámoló erről tájékoztatást nyújtott a Befektető-védelmi Alapnak (BEVA). A felülvizsgálat legkésőbb 2016. március 11. napjáig lezárul, eredményéről a BUDA-CASH felszámolója a honlapján tájékoztatja az ügyfeleket.

Tisztelettel:
Buda-Cash Brókerház Zrt. "f.a."

Vissza
­