Tájékoztatás ügyfélszolgálati iroda újranyitásáról

Egyéb kategória

Tisztelt Ügyfelek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a BUDA-CASH Zrt. „f.a.”  1071 Budapest, Damjanich utca 11-15. szám alatti ügyfélszolgálati irodájában 2021.05.03. napjától - indokolt esetben - ismét lehetőség van a személyes ügyintézésre.

A biztonságos személyes ügyintézés az ügyfélszolgálati iroda fertőtlenítésével és folyamatos szellőztetésével biztosított, azonban kérjük az ügyfeleket, hogy a vagyonkiadással kapcsolatos megbízásokat és adatmódosításokat lehetőség szerint postai úton küldjék meg a BUDA-CASH székhelyére.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a személyes ügyfélfogadás az alábbi követelmények betartásával biztosított:

  • Az ügyfélszolgálatra kizárólag egészségesen, maszkban lehet belépni.
  • Az ügyfélszolgálatra történő belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező.
  • Az ügyintézés során az ügyfélszolgálati helyiségben a BUDA-CASH munkatársán kívül maximum 1 fő tartózkodhat. A helyiségbe való belépéstől a helyiségből történő kilépésig a maszk viselése mindenkinek kötelező.
  • A személyes ügyintézés megkezdésekor minden belépőnek ki kell töltenie a koronavírus-járvány csökkentését célzó nyilatkozatot, melyet kérjük, hogy szíveskedjenek a személyes ügyintézés megkezdését megelőzően elolvasni, és amennyiben a nyilatkozat alapján az ügyfél belépésre nem jogosult, úgy kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett a postai ügyintézést szíveskedjenek választani. A nyilatkozat az alábbi helyen érhető el: helyet beírjuk
  • Az ügyintézés alatt kérjük, hogy a lehető legkevesebb tárggyal érintkezzenek.
  • A személyes ügyintézést követően 5 perc szellőztetés, továbbá az ügyfélszolgálati iroda berendezéseinek fertőtlenítése után kerülhet sor a következő ügyfél fogadására.

Amennyiben a járványhelyzettel kapcsolatos korlátozó intézkedések módosulnak vagy megszüntetésre kerülnek, úgy a személyes ügyfélfogadás szabályai is változnak.

Az ügyfelek részére továbbra is biztosított a telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 08:00-12:00 óra, illetve 13:00-16:00 óra között az alábbi elérhetőségeken: 06-30/503-7925, 06-30/717-2955, 06-30/278-2171

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az info@budacash.hu e-mail címre érkező elektronikus levelek, valamint az 1071 Budapest, Damjanich utca 11-15. címre érkező postai küldemények fogadása és feldolgozása folyamatos.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleink szíves megértését.

Tisztelettel:
BUDA-CASH Zrt. „f.a.”
1071 Budapest, Damjanich utca 11-15.

 

Vissza
­